Alla inlägg under mars 2008

Av Svensson - 13 mars 2008 17:42

Idag hade vi tid för en rutinkontroll hos barnmorskan klockan 12.00 Strax innan tolv talar vi med varandra i telefon och det visar sig att ingen av oss har möjlighet att komma i tid till kontrollen. Emma är fast på ett utdraget möte på jobbet och Jakob som jobbar hemmifrån väntar på en leverans som ännu inte dykt upp. Den skulle väl säkert kunna vänta men även om den blivande fadern dyker upp hos barnmorskan i tid känns det som det inte finns så mycket att kontrollera. Emma tar sig dit framåt 12.30 iaf och får bli kontrollerad. Babyn verkar ligga och sova lugnt mitt i all jäkt och allt verkar bra. Men den har inte bråttom ut. Antagligen väntar den på varmare väder.

Av Svensson - 12 mars 2008 17:49

Idag var Emma kallad på årlig hälsokontroll liksom andra anställda hos samma arbetsgivare. Dock slapp hon göra konditionstestet på motionscykeln. Lite förhöjt kolesterolvärde från förra gången, men så kan det visst vara när man är gravid. I övrigt fullt frisk.

Av Svensson - 10 mars 2008 23:54

Ja med 1 vecka kvar till planerat födelsedatum kan den tidigare timglasformade kroppen hos den blivande modern snarare beskrivas som en äggklocka. :)

Av Svensson - 9 mars 2008 23:51

I helgen var vi i Stockholm och träffade två av Emmas systrar och även deras far. Och så systrarnas barn, 14 år respektive 5 månader gamla. På bilden syns Emma med den som är 5 månader.

Skapa flashcards